Správa www stránek je s námi hračka

20.3.2015

Nemusíte studovat informační technologie. Nemusíte být ani absolventem “kyberny”. Stačí jen základní uživatelská znalost počítače a jednoduchými kroky dokážete upravit obsah svých wwww stránek. Jak že tato správa funguje?

Správa webových stránek

Aby vaše webových stránky fungovaly, musí "žít". Nestačí je jednou vytvořit a deset let s nimi nepracovat. Proto se bez správy a aktualizace neobejdete. K řešení vedou dvě cesty:

A. přenechat správu vašicih stránek profesionálům (například PANKREA)
B. starat se o stránky sami přes publikační systém

Pokud zvolíte variantu A - kontaktujte nás a o vše se postaráme.
Pokud zvolíte variantu B - kontaktujte nás a seznámíme vás s Estofanem.

Že nevíte, kdo nebo co je to Estofan?

Estofan je publikační systém pro správu www stránek, které vytvořila PANKREA. Estofan vznikl v roce 2011 pod rukama IT specialisty Štěpána Sedláčka. Od té doby prochází neustálým vývojem, aby dokázal pracovat s nemodernějšími technologiemi a mohl plnit požadavky klientů. Například v březnu 2015 se klienti setkali již z verzí 3.0.1. Estofan dříve fungoval na verzi PHP 5.3 a nyní PHP 5.5. - Estofan bez problému drží krok s dobou a moderním vývojem.

Podívejte se, jaký pokrok Estofan udělal:

2011 - verze 1.0.1

2015 - verze 3.0.1

Tento publikační systém má propracovaný kód zabezpečení, proto se nemusíte bát, že by vám stránky někdo ukradl. Jako další prvek se pro zabezpečení používá Source Guadian. V rámci prohlížečů se snažíme vyladit Estofan tak, aby byl maximálně kompatibilní. Skvěle funguje v prohlížečích jako je Google Chorme, Mozilla, Opera, Safari a v prohlížeči Internet Explorer má 95% využití.

Co dál Estofan zvládá s přehledem?

  • správa e-shopu
  • site map
  • editace článků
  • aktualizace novinek
  • úprava katalogů
  • parametrické vyhledávání v e-shopu
  • možnost stažení (export) objednávky do programu Pohoda
  • a další a další

Ve světe Estofanu se neztratíte. Editaci stránek zvládnete po proškolení bez problémů. A aby bylo ovládání Estofanu ještě jednodušší, přijde ve verzi 3.0.2 také vyhledávání přímo v administraci.

Vývoj jde stále kupředu a PANKREA s ním lehce drží krok. Estofan prochází neustálým zlepšováním, kdy standardně vycházejí nové verze v rámci 2 - 3 měsíců. Zajímá vás více? Zeptejte se nás pomocí formuláře, rádi vám odpovíme!

Štěpán
Štěpán Sedláček
Specialista IT

20