Firemní prezentace

14.12.2016

Marně si lámete hlavu jak představit svoji firmu potencionálním klientům? Chcete se připomenout těm stávajícím? Uvádí vaše společnost na trh nový produkt, který byste rádi představili široké veřejnosti? Využijte pro firemní prezentaci možnost natočení vašeho vlastního firemního videa.

Proč potřebuji firemní video?

Kdo není vidět, jako by nebyl. U firem to platí dvojnásob. Ukažte svoji firmu zevnitř, nechte nahlédnout své klienty „pod pokličku“ výrobního procesu. Jak si budou prohlížet jednotlivé firemní prezentace, budou vaši značku lépe poznávat a více jí důvěřovat.

Druhy firemních videí

Video pro prezentaci podniku si můžete vybrat hned z několika alternativ.

  • Představení firmy – zahrnuje prezentaci sídla i poboček, obvykle zde hovoří majitel společnosti  a další členové vedení.
  • Produktové video – u tohoto typu podnik upozorňuje na svoje výrobky nebo služby, často je jeho součástí ukázka použití výrobku nebo záběry z jeho výroby.
  • Videoreference – na věrohodnosti společnosti přidají i videoreference od spokojených zákazníků.

K dalším možnostem může patřit event video, tedy záznam z firemního plesu, tiskové konference nebo firemní oslavy.

Jinou variantou je videovizitka, která představuje jednotlivce, točí se často u příležitosti významného životního jubilea.

Firemní prezentace

Hlavně zajímavě!

To je odpověď na otázku, jak by mělo firemní video vypadat? Tvorba videa jako firemní prezentace vám dá náskok před konkurencí, pomůže vám vykreslit společnost návštěvníkům tak, jak ji vidíte sami.

Pokud se vám točení videí zalíbí natolik, že v něm nebudete moci skončit, využijte svého tvůrčího ducha a uveřejňujte na svých webových stránkách vlogy, které s prosazováním vaší značky budou pomáhat pravidelně.

Podobné videoprezentace můžete ukázat nejen na svých webových stránkách, ale i na kanálu YouTube, na sociálních sítích, na stránkách svých partnerů nebo jako ozvláštnění vašeho stánku na veletrhu.

Potřebujete se ještě na něco zeptat? Neváhejte a kontaktujte agenturu PANKREA, ať natáčení začne co nejdříve.

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20