PANKREA a Heureka školení

9.7.2015

Na jaře 2015 se PANKREA vydala za Heurekou, aby načerpala nejnovější poznatky a trendy ze světa porovnávačů a internetového nakupování. Tým PANKREA zastupovala Jarča Sabóová s Patrikem Holešovským, kteří se zúčastnili Roadshow 2015 v Hradci Králové. A co se dozvěděli? Více se dozvíte v článku!

Co je Heureka?

Heureka je český nezávislý internetový nákupní rádce a srovnávač cen zboží na e-shopech, kterých je v České republice přes 37 000, více než například v celé Velké Británii. Byla založena v roce 2007 společností Miton a o rok později se rozšířila i na Slovensko.

Srovnávač cen a katalog obchodů Heureka pomáhá českým uživatelům nejen z pohledu ceny, ale snaží se jim poradit i v tom, jestli je e-shop spolehlivý a výrobky z něj kvalitní.

Ať už je to formou nákupních rádců, reálnými zkušenostmi uživatelů nebo systémem hodnocení výrobků Heureka.

heureka školení

Co bylo náplní Heureka školení?

„Na školení jsme vyrazili, abychom jsme se seznámili s novými funkcemi a i tipy a triky, jak co nejlépe propagovat e-shopy našich klientů v největším srovnávači u nás” Patrik Holešovský.

Program školení byl následující:

  • Vyplatí se být na Heurece?
  • Co je to XML feed a co je potřeba znát?
  • Jak správně párovat produkty?
  • Jaké chyby nedělat, aby se e-shop nepřipravil o zákazníky?
  • Termín „zákaznické minimum“
  • Funkce, které vám mohou navýšit zisky
  • Heureka Košík plus
  • Prostor pro dotazy a další zajímavosti

„Nejvíce se nám líbilo, že každý blok školení vedli lidé, kteří pracují na podpoře a denně řeší problémy svých klientů, takže nám odprezentovali spoustu příkladů z praxe a nebyla to jen nezáživná teorie a samozřejmě nás uchvátil i koutek s občerstvením :-)” Jarča Sabóová.

Potřebujete poradit s Heurekou?

Chcete se dozvědět ještě více, co pro váš e-shop můžeme udělat? Neváhejte kontaktovat Jarču s Patrikem a nechte si poradit od specialistů, kteří vám pomohou na klikatých cestičkách Heureky!

Eva
Eva Jiříková   

Online marketing

20