Kdo je specialista na Facebook marketing

21.6.2017

Stále více firem si v dnešní době pořizuje profil na sociálních sítích, z nichž je u nás stále nejpopulárnější Facebook. Můžete se o svůj profil starat sami, víte ale jak? Nesvěříte ho do odborných rukou? Využijte až „magické“ schopnosti Facebook marketingových specialistů.

Marketing na Facebooku

Proč dělat marketing na Facebooku? Na sociálních sítích lidé tráví stále delší a delší dobu. Počet lidí, kteří v ČR mají facebookový profil, sahá už téměř k hranici 5 milionů.

To už je pěkná šance, jak pohodlně oslovit takové množství lidí přímo „od stolu“, že?

FB marketing specialista

Facebook marketing specialista

Pokud si společnost spravuje svůj profil sama, často nechává tuto práci na běžných „off-line markeťácích“, ti ale většinou nestíhají držet krok s dobou a přizpůsobovat se rychle se vyvíjejícímu odvětví celého on-line marketingu. Postupem času se tedy vyvinula zcela nová profese – Facebook marketing specialista.

Vlastní nebo externí

Stejně jako u dalších specializovaných profesí si firmy často nemohou dovolit vlastního Facebook marketingového specialistu. Externí specialisty si firmy volí kvůli šetření nákladů, ale i proto, že se se jedná o odborníky, kteří vědí, jak profil oživit a přitáhnout k němu nové zájemce. Víme,  o čem mluvíme – i my takovými jsme.

S čím specialista klientům pomáhá

Ve společnosti PANKREA jsou klienti vždy na prvním místě. O co se tedy naši Facebook marketing specialisté starají?

  • vytváří firemní facebookové profily
  • vymýšlejí nové kampaně
  • tvoří zajímavé příspěvky
  • reagují na komentáře a dotazy návštěvníků i klientů
  • podporují příspěvky i samotné profily klientů
  • zkoumají statistiky a provádějí analýzy, na jejichž základě volí a upravuje další strategii

Firemní profil od profesionálů

Nechcete trávit dlouhé hodiny na svém firemním profilu? Nevíte, jak se o něj starat nebo si zkrátka nerozumíte s počítačem? Toužíte po dokonalém facebookovém profilu, na který se budou jeho návštěvníci těšit? Navštivte ten náš nebo nám klidně zavolejte.

Petra
Veronika Zahálková
On-line specialista

20