Moderní marketing? Sem s ním!

3.1.2018

Jak by vypadalo takové muzeum marketingu? Byly by tam jistě reklamy na hliněných destičkách nebo pouliční vyvolávači. Zamysleli jste se někdy nad tím, jestli už tam nepatří některé z metod, které využívá vaše firma? Je váš marketing moderní?

Co je moderní marketing?

Pod pojmem moderní nebo novodobý marketing si každý může představit něco trochu jiného. Většina odborníků se ale shodne, že stále větší důraz je kladen na online aktivity.

Na internetu je téměř každý a s jeho využitím si společnosti najdou zákazníky rychle a efektivně. Slouží k tomu internetové obchody, webové stránky, profily na sociálních sítích, elektronická pošta,... Jejich prostřednictvím může firma s klientem přímo komunikovat, a tak si s ním budovat osobní vztah.

Moderní marketing

Zákazníci požadují od výrobce nebo kupujícího stále více – kvalitnější produkty a služby, osobní přístup. Důležitá je komunikace nejen při prodeji zboží, ale i před ním a po něm.

S čím pomůže marketingový konzultant

Nejste si jistí, jak správně oslovovat své cílové skupiny zákazníků? Najděte si svého marketingového konzultanta, který vás tohoto problému zbaví jako mávnutím kouzelného proutku. Oblastí, ve kterých může vaší firmě poradit, je mnoho, zmiňme alespoň některé:

  • Tvorba webových stránek – od počátečních analýz, přes samotnou výrobu webu včetně funkčního obsahového marketingu, po práci se stránkami po jejich spuštění.
  • Podpora na sociálních sítích – konzultant poradí, jak komunikovat na Facebooku, Twitteru a dalších sítích.
  • E-mail marketing – jak oslovovat klienty a co radši vynechat nebo jak sestavovat newsletttery, na které se zákazníci budou těšit.

S pomocí profesionálního marketingového konzultanta budete vědět, jak svoje zákazníky správně hýčkat, a ti se k vám budou rádi vracet. Chcete se s takovými odborníky seznámit? Tak už na nic nečekejte a zavolejte nám do agentury PANKREA.

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20