Online marketing

16.1.2015

PANKREA tým se rozrostl o dva nové online specialisty, a proto vás v dnešním článku seznámíme s tím, co to vlastně ten „online marketing“ je a s čím vám naši noví kolegové mohou pomoci. Tak, už žádné zdržování, jdeme na to!

Začněme pěkně popořadě: PANKREA je reklamní agentura, která dá vaší firmě identitu, webovou prezentaci a následnou marketingovou podporu. Co si představit pod marketingovou podporou? Třeba PR články, tiskoviny, eventy a právě zmíněný online marekting.

Internetový nebo online marketing?

Online marketing, označován také jako internetový marketing, v sobě zahrnuje hodnocení současné internetové prezentace a návrh nástrojů, jak vaši firmu s novými stránkami ještě více přiblížit zákazníkům a cílové skupině.

Místem působnosti je internet, takže cílem online specialisty je zorganizovat reklamní kampaň, která zvýší návštěvnost vašich stránek, prohloubí povědomí o vaší firmě a především bude mít pozitivní vliv na konverzní poměr

online marketing

Co má marketingový online specialista v malíčku?

Síla marketingového online speciality tkví v maximálním využití internetu. Poradí vám na rozcestí i v záludných uličkách tak, aby internetová reklamní kampaň byla přesně zacílena a přinesla co nejvíce ovoce (popř. jiný zisk :-)). Jaké techniky internetu takový specialita nejčastěji využívá?

Zaujal vás online marekting? Chcete vědět víc? Kontaktujte naše online specialisty!

Eva
Eva Jiříková   

Online marketing

20