PANKREAcký teambuilding 2016

24.5.2016

Pěknému jarnímu počasí se jen těžko odolává a málo kdo chce sedět schovaný u počítače. Ani PANKREA neodolala lákavým slunečním paprskům a vyrazila ven, načerpat novou inspiraci a svěží nápady. Jak teambuilding probíhal? A co jsme zjistili?

Jak to celé začalo...

V pátek 20. května 2016 okolo 9 hodiny ráno jste většinu našeho týmu mohli potkat před sídlem firmy, jak nasedáme kola a vyrážíme na jarní teambuilding. Bohužel jsme nevyjeli v plné sestavě, ale další kolegové se přidávali do teambuildingu průběžně.

Po necelých 4 km nás čekala první zastávka na malé občerstvení, během kterého jsme prošli první várku nápadů, jak pomoci našim klientům zlepšit marketing a prezentaci. Jelikož bylo venku opravdu krásně a déšť měl podle předpovědi dorazit až v odpoledních hodinách, cestu jsme si vychutnávali. Místo rychlé jízdě na kole jsme dali přednost přestávkám a povídání o plánech a dalším rozvoji firmy.

Pohyb a čerstvý vzduch rozvířil inspiraci, a tak se cyklovýlet s trasou okolo 25 km protáhl na čtyři hodiny, během kterých jsme probrali spoustu nápadů. Odpoledne jsme dorazili k cíli, kterým byly rybníky v Týništi nad Orlicí, kde program pokračoval. Podle předpovědi dorazil odpolední déšť, který nám však dobrou náladu nezkazil.

Fakta z jarního teambuildingu

  • Cestu na kole jsme všichni zvládli ve zdraví.
  • Průměrná rychlost jízdy na kole byla lehce přes 6 km za hodinu.
  • Popustili jsme uzdu kreativitě, a tak padlo spousta nápadů.
  • Po cestě jsme nevynechali jedinou možnost občerstvení či osvěžení.
  • Společně strávený den mimo kancelář zlepšil vztahy uvnitř kolektivu.

Teabuilding nám vyšel na jedničku a s výsledky vám brzy představíme. Těšte se!

Petra
Petra Soukupová
Obsahový specialista

20