Tour de pub aneb PANKREA teambuilding

1.10.2015

Bylo léto. Jeden z posledních prázdninových pátků a v Horovce to ráno vypadalo, jako by se kolem Hradce Králové schylovalo k Tour de France. Samá kola a odhodlaní cyklisté. A i přesto, že se v cyklo týmu objevil jeden žlutý trikot, nejednalo se o proslulý světový cyklozávod, ale o PANKREA teambuilding, který tentokráte nesl krycí název „Tour de pub“.

Co jsme během teambuildingu zjistili?

... že kolem Hradce jsou krásné cyklostezky.
... že je kolem Hradce spousta krásných hospůdek.
... že i s obyčejnou skládačkou vyjedete každý kopec.
... že přilba na kolo není jen pro ozdobu.
... a že steak na grilu je po najetých kilometrech nejlepší odměnou.

A jak to tedy bylo?

Během dopoledne jsme vyrazili na cyklovýlet okolo Hradce Králové, který se skládal z pěti záchytných bodů – čtyř hospůdek na občerstvení a cíle. Počasí nám přálo, a tak jsem příjemným tempem zdolávali jeden záchytný bod za druhým.

Žádný kopec nás nezastavil a celodenní časový plán jsme s přehledem dodrželi.

teambuilding pankrea

Srážka s „doprovodným vozidlem“

Jak to tak u cyklo závodů bývá, došlo i ke kolizi, tradičně v zadní části pelotonu.
„Holt není dobrý nápad, hrát si v kopci s nášlapy na nohou a dcerkou v sedačce na doprovodné vozidlo Evy na skládačce, že Leoši?“
„No jasně, pro dobrotu na žebrotu, příště se na to vy..., ale aspoň mám dlaň tak pochroumanou, že mi z ní nikdo nemůže věštit, což jsem rád!“

Zasloužená odměna na závěr

Když se blížil konec trasy, těšili jsme se i na celodenní motivaci – tou bylo posezení s téměř kompletním PANKREA týmem, kam kromě kmenových zaměstnanců, kteří dojeli do cíle na kolech, dorazili i externisté. A toto posezení se samozřejmě neobešlo bez něčeho dobrého na zub :-)

A jak to bylo dál? Stejně jako v pohádkách, měl i letní teambuilding šťastný konec – všichni jsme se sešli, jedli, pili, hodovali a především plánovali, čím naše klienty a jejich zákazníky v nadcházením období překvapíme!

...a máte se na co těšit!

Petra
Petra Soukupová
Obsahový specialista

20