Ve světě marketingového poradenství

5.7.2017

Každá firma chce být úspěšná, proto valná většina z nich vůbec vznikla, že? Jak to ale v dnešní uspěchané době dokázat bez kouzelnických triků? S tím vám pomůže marketing. Nevíte si s ním rady? Je tu marketingové poradenství.

Co je marketing

Čemu se odvětví marketingu věnuje, to už víte z některého z předešlých článků. Nechceme vás tedy nudit s něčím, co si můžete přečíst jinde. S tím a mnohým jiným vám můžeme pomoci v marketingové a PR agentuře PANKREA.

S čím si takový marketingový poradce poradí

Základem práce marketingového poradce je provádění marketingových analýz, auditů, z nichž vypracovává marketingový plán, který zahrnuje popis další marketingových kroků společnosti.

Na holičkách vás nenechá ani pak. Měl by být schopen zajistit firmě i marketingovou podporu od přípravy a publikace PR článků, točení prezentačních videí přes představení na veletrhu až po zřízení a správu firemního profilu na sociální síti.

K jeho běžným činnostem patří také zajišťování návrhů a tisku nejrůznějších letáků, vizitek, hlavičkových papírů,...zkrátka firemních tiskovin, které reprezentují firmu před jejími klienty, partnery i zaměstnanci a širokou veřejností.

marketingové poradenství

Jó, webovky, to je moje...

V dnešní době téměř neomezeného internetu je pro firmy už skoro nutností mít vlastní webovou prezentaci. Řada marketingových poradců se na tuto oblast zaměřuje. Obvykle spolupracují se specialisty v oboru grafiky, informačních technologií, copywritery,... Spolu pak dokážou vytvořit funkční a zároveň působivé webové stránky nebo logo na míru každému klientovi.

Marketingové poradenství bez hranic

V rámci marketingového poradenství specialista na svých projektech obvykle spolupracuje s odborníky z mnoha dalších oborů. Společně se podílejí na vytváření nejlepších řešení podle klientova zadání a přání. A věřte, někdy jde o zadání vskutku zapeklitá:)

I my ve společnosti PANKREA se vždy snažíme plnit přání klientů. Jak nám to jde se můžete sami přesvědčit pohledem na naše zrealizované projekty. Pokud vám některé z nich padnou do oka, ozvěte se nám, vymyslíme něco přímo pro vás.

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20