Představte se videovizitkou!

16.12.2016

Že už je doba rozdávání vizitek dávno tatam? Možná, ale jen těch papírových. Další materiály, jako čokoláda nebo zlato, jsou bezesporu působivé, ale jejich používání si každý majitel jistě dobře rozmyslí. Proč tedy nedat šanci tzv. videovizitkám?

Co je videovizitka?

Videovizitka je jedna z možností firemní prezentace. Zpravidla se jedná o videozáznam, který představuje konkrétní osobu, méně často také celou společnost, produkt nebo událost.

Jedná se většinou o kratší záznamy, konečná délka jejich stopy se odvíjí zejména od tématu a důvodu jejího vzniku. Po natočení vzniká zvuková a obrazová firemní prezentace, kterou můžete umístit na svoje webové stránky.

Videovizitky

Má význam je točit?

Video umí svým divákům zprostředkovat nejen obraz a zvuk, nezřídka dokáže přenášet i emoce. Zákazníci tak uvidí, že za výrobky vaší firmy „stojí“ skuteční lidé.

Jak natočit videovizitku?

Do natáčení takové firemní prezentace se můžete vrhnout sami, stačí vám k tomu digitální kamera nebo mobilní telefon s kamerou. Případně můžete využít služby některé ze specializovaných agentur, která se o vše postará.

Videovizitku je nejvhodnější točit v prostředí bez rušivých vlivů s jednoduchým pozadím. Opět je ale nutné vzít v potaz zaměření společnosti a nároků jejích zákazníků.

Po dokončení se videovizitka vloží na web společnosti, na její účet na sociálních sítích nebo některé z kanálů pro sdílení videí. Pak se už jen můžete kochat pohledem na rostoucí počet zhlédnutí.

Chcete se při tvorbě své videovizitky blýsknout těmi nejlepšími nápady i technologií? Zeptejte se v PANKREE, jak na to!

Jarča
Jaroslava Sabóová
Analytický specialista

20