YouTube marketing

5.4.2017

Sledujete filmy na YouTube? Posloucháte písničky? Víte, že ho můžete použít i pro prezentaci vlastní firmy? Podívejte se, jak lze server s videosoubory využít  ve svůj prospěch. Proč ho nezkusit? Funguje to líp, než si myslíte.

Pro mladé – trefa do černého!

Jsou-li cílovou skupinou zákazníků vaší firmy mladí lidé do 35 let, je pro kanál YouTube ideální volbou, kam umístit reklamu.

Z průzkumů vyplívá, že v České republice v této věkové kategorii ho sleduje přes 90% populace. Co se lidí do 54 let týče, sleduje YouTube 80% z nich.

YouTube marketing

Výhody YouTube marketingu

Firmy, které pro svou reklamu využívají YouTube v kombinaci s televizí, mohou náklady na marketing dokonce snížit. Umisťování reklamy na samostatné YouTube může být vhodným druhem reklamy i pro začínající firmu. Tady platíte pouze, pokud divák sledoval video alespoň půl minuty.

Retargeting – připoměňte se zákazníkům

Od roku 2016 vaší firmě poskytne pomoc služba retargetingu. Jde o službu, která zobrazuje vaší reklamu především těm, kteří už vaše stránky minulosti navštívili. Svým klientům se tak připomenete a zvýšíte jejich povědomí o vašich produktech.

Vyzkoušejte to!

I v PANKREE vytváříme pro své klienty videa, která je reprezentují na YouTube. Ať chcete tradiční nebo neobvyklé, u nás máte jistotu naprosto originální prezentace na míru.

Věříte, že by vám mohlo video na YouTube pomoci? Chcete vytvořit profesionální prezentaci pro svoji firmu, ale nezvládnete to sami? Zkuste se o YouTube marketingu poradit s odborníky z agentury PANKREA.

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20