Kobyla nechodí bosa - firemní styl v praxi

4.11.2016

Dnes vám ukážeme, že ta naše kobyla nechodí bosa. PANKREA je PR agentura, která radí a pomáhá svým klientům s budováním značky. A abychom mohli naše rady a zkušenosti šířit do světa, museli jsme nejdřív začít u sebe. Pojďte se tedy podívat, jak vypadá PANKREAcký firemní styl, jak ctíme firemní kulturu a že dobře nastavená firemní identita má smysl.

Firemní filosofie a tým PANKREA

Hledat jehlu v kupce sena je občas fuška (to nám milí zaměstnavatelé jistě potvrdíte), ale když se zadaří, je to bingo. V PANKREA týmu si zakládáme na odborném vzdělání – nejde jen o tituly, ale o celkové vzdělání a specializaci, které dáváme prostor k dalšímu rozvoji.

Na to navazuje firemní filosofie – tedy hodnoty a poslání, které PANKREA má a na kterých staví všechny své vztahy. Ty, aby mohli fungovat, opět začínají u lidí uvnitř týmu a jen tak se mohou dostat k našim klientům.

Podívejte se PANKREA firemní filosofii

O tom, že vytváříme dobré vztahy, založené na důvěře, z níž pramení pochopení, což nám umožňuje sdílet hodnoty, se setkali všichni naši spolupracovníci a především klienti. Přidejte se k nim.

Jak pěstujeme firemní kulturu

Každá firma je unikátní, proto by měla mít i unikátní firemní kulturu. Ta, aby mohla vzkvétat, musí dostat prostor a péči.

A opět jsme u toho – aby firma mohla nějakým způsobem působit na okolí, musí začít sama u sebe. Osobní komunikace, důvěra, dostatek prostoru pro seberealizaci, uznávání silných firemních hodnot, loajálnost, posilování vztahů a plnění malých i velkých cílů – to jsou prvky, které v mozaice budují PANKREA kulturu.

Firemní design, který je všude

A teď to, co můžete vidět na vlastní oči – firemní design. Ten PANKREAcký poznáte snadno – čistý design, kombinace základních odstínů šedi a zelené barvy, hvězda v logu, decentní doplňující prvek v podobě zelené linky, jednoduché a dobře čitelné písmo.

Grafickou PANKREA podobu a poslání PR ctíme všude:

  • Základem je v dnešní době web - kreativní, ale zcela přehledný.
  • Navazují graficky jednotné tiskoviny - vizitky, hlavičkový papír atd.
  • Dále bílá karoserie aut stejné značky, na které vynikne logo i slogan.
  • Prvky firemního designu nám zdobí i vlastní pracovní prostředí.
  • Jednotný styl podpisu v e-mailu je pro nás samozřejmostí.
  • Logo máme všichni i ve Skype komunikaci a na ploše monitorů.

Shrnutí závěrem

PANKREA je opravdová PR agentura, která dodržuje firemní identitu. A díky vlastním zkušenostem a ověřenému know how může pomoci vybudovat značku i vaší firmě.

A že chcete vše vidět na vlastní oči a chcete nás poznat? Není nic jednoduššího, než nás kontaktovat! Těšíme se na vás!

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20