PANKREA má dva nováčky!

31.3.2015

Na přelomu roku 2014 a 2015 přivítala PANKREA dva nováčky - blonďatou slečnu Evu a dvoumetrového sympaťáka Patrika. Co mají na starosti a s čím vám pomohou? To a ještě více se dozvíte v dnešním článku!   

eva

Eva

Eva je projektová manažerka, kterou nejčastěji vidíte zadumanou nad monitorem, nebo s telefonem u ucha. Připravuje pro naše stálé i nové zákazníky zajímavé nabídky, které jim zvýší návštěvnost stránek, ale především zisky.

Eva:Proto, aby byl klient spokojený udělám první poslední.. Není nad spokojeného klienta, proto se snažím."

 
patrik

Patrik

Jeho revírem je online marketing, jeho zbraní sociální sítě a PéPéCéčka. O kom, že je řeč? O Patrikovi, který se stará o dlouhodobou funkčnost jednotlivých projektů. Vymyslí vám takovou kampaň na Facebooku, že vám celá konkurence bude jen tiše závidět!

Patrik: „Marketing, kreativita a budování úspěšných brandů, to je moje poslání v PANKREE. Jinak nevycházím z domu, dokud si nepřečtu celou timeline na Twitteru."

 

Chcete svoje místo ve světě internetu povystrčit ještě více na výsluní? Eva a Patrik jsou pro vás jasná volba! Tak už žádné zdržování! Kontaktujte je a připraví vám takovou reklamní kampaň, jakou svět ještě neviděl!

Petra
Petra Soukupová
Obsahový specialista

 

 

 

 

20