Proč mít firemní web?

1.3.2017

V dnešní době se všechno rychle mění, a kdo nechce zůstat v propadlišti dějin, musí se na nové podmínky adaptovat. Hledáte nějaká vylepšení pro svoji společnost nebo živnost, ale nevíte, kde začít? Základem je dnes firemní web. Už ho taky máte?

K čemu je firemní web

Primární funkcí webových stránek firmy je její internetová prezentace. Představuje společnost zákazníkům i široké veřejnosti, aniž by ji museli navštívit. Takové stránky zároveň přivádějí nové zákazníky, správně reprezentují firmu a pomáhají budovat dobré jméno, firemní identitu i její značku.

Proč neodkládat vytvoření firemní webové prezentace

Pojďte se podívat na několik dobrých důvodů, proč mít firemní web a věnovat se mu:

  • Klienti vás najdou – Nemusíte se spoléhat jenom na klienty, kteří chodí denně kolem vaší provozovny. Výrobky nebo služby od vás si mohou pořídit i zákazníci z jiných koutů země. 

  • Ukažte svoji odbornost – Ať zákazníci vidí, jak pracuje vaše firma a že svému oboru opravdu rozumíte. Uveřejňujte na svém webu i blogy, kterými jim můžete nabídnout zábavu i poučení. Vytrvalá práce se stránkami jim zajistí lepší pozici ve vyhledávačích.

  • Prezentace firmy i výrobků – Vaši klienti mohou detailně poznat celou firmu, její zaměstnance, výrobní postupy i výrobky samé. Aktualizovaný seznam vašich produktů mají zákazníci vždy k dispozici.

Proč mít firemní webové stránky?

Jak vytvořit firemní webovou prezentaci?

Dopřejte své firmě odpovídající internetovou prezentaci a svým zákazníkům pocit, že jsou na vašich stránkách vítanými hosty.

Existuje několik způsobů, jak si pořídit firemní web. Nejlevnější možností je využití některé z šablon dostupných na internetu, kterou si podle návodu lehce dotvoříte. Pokud si s technikou příliš nerozumíte, můžete oslovit poloprofesionála, který stránky vytvoří za vás s minimem nákladů. Nevýhodou bývá nízká kvalita a funkčnost stránek.

Další variantou je kontaktovat profesionály, jako agenturu PANKREA. My zajistíme nejen hladký průběh tvorby webové prezentace vaší firmy, ale především dokážeme, že nové stránky budou společnost vhodně reprezentovat i přivádět nové zákazníky. Rádi se postaráme o vznik i správu stránek s veškerými náležitostmi a v případě potřeby podat pomocnou ruku.

Uvažujete i vy o vytvoření internetových stránek pro firmu? Máte zájem o kreativní a kvalitní provedení a obsah, který bude lákat zákazníky? Kontaktujte nás, pomůžeme vám.

Jarča
Jaroslava Sabóová
Analytický specialista

20