Programování v PHP? Žádný problém!

22.10.2018

Virtuální svět jedniček a nul. Svět, bez kterého si už neumíme představit svůj den. Posíláme e-maily, přihlašujeme se v rezervačních systémech, nakupujeme na e-shopech a především listujeme téměř nekonečnou knihovnou zvanou internet.

To vše je založeno na programovacích jazycích, bez kterých by se člověk s internetem jen těžko domluvit. A aby šla tato domluva hladce, je tu PANREA, která pro vás připraví programování PHP na míru.

Nejraději máme programování v PHP

Existuje celá řada programovacích jazyků, jako je například C#, Python, Ruby či zmiňované PHP (hypertextový procesor), který patří k nejrozšířenějším. Společnost PANKREA,
která se zaměřuje především na online marketing a tvorbu webových stránek, pracuje s programováním v PHP denně a ráda vám nabídne své bohaté zkušenosti.

Dost slov, pojďme se podívat na výsledky našeho programování

Pokud jste v oblasti programování PHP laik a hledáte někoho, kdo se o vás v tomto programovacím jazyce postará, tak vás jistě zajímá, co všechno umí.
Proto se pojďte podívat na ukázku naší práce.

Programování PHP aneb kde najdete podpis PANKREA?

Je pochopitelné, že nechcete svá data a investice svěřit do rukou nějakým nováčkům. PANKREA má však ve vývoji aplikací a programování PHP mnohaleté zkušenosti.
Pojďte se podívat na ochutnávku našich výsledků.

PHP

PANKREAS - interní aplikace pro správu zakázek

První vlaštovkou byl náš interní systém PANKREAS pro evidenci zakázek. Postupem času se tato offline aplikace rozrostla v online širokospektrálního pomocníka, který je v současné chvíli napojený na evidenci domén nic.cz a správu hostingů. Neusínáme však na vavřínech a v blízké době plánujeme také propojení pro automatické rozesílání faktur.

Estofan - publikační systém pro webové stránky

V roce 2012 spatřil světlo světa vlastnoručně naprogramovaný publikační systém Estofan, který flexibilně reaguje na vývoj požadavků robotů, vyhledávačů a především našich zákazníků. Z jednoduchého editoru je v tuto chvíli spolehlivý systém nejen na úpravu obsahu stránek, ale také správu e-shopů, který má přesah do účetních programů, srovnávačů i přepravních společností.

Rezervační systém pro smuteční síň

A když se poohlédneme za nejnovějším kouskem naprogramovaným v PHP? Tím je například rezervační systém na míru pro Smuteční síň Kukleny v Hradci Králové. Po přihlášení registrovaných pohřebních služeb je možné rezervovat termín, uložit potřebné údaje o požadavcích pozůstalých či si pustit si ukázku hudby k obřadu. Samozřejmostí je automatické generování důležitých upozornění, která jsou rozesílána e-mailem a hlídání důležitých termínů.

Vaše představy přeloží programátor do jazyku PHP

Dejte nám vědět, jaký systém či program by vám usnadnil práci. Vaše představy převezme programátor Štěpán Sedláček, pod jehož taktovkou vznikají veškeré PHP projekty. Neváhejte a napište nám hned teď, ať se můžeme co nejdříve pustit do příprav.

Štěpán
Štěpán Sedláček
Specialista IT

20