Propagace na internetu s rozumem

24.1.2018

Patří vaše volné chvilky především internetu? Přemýšlíte, jak jeho sílu využít i pro svoji firmu? Není nic jednoduššího. Vaše společnost se na internetu může zabydlet „cobydup“, zaměřte se i vy na propagaci na internetu a vyzrajte na konkurenci.

Začneme u příslovečné píky
– u responzivní webové stránky

Naprostým základem jsou firemní webové stránky. Dnes už nestačí jen ty obyčejné, pořiďte si responzivní. Tak zajistíte, aby si jejich obsah mohli pohodlně přečíst zájemci i na mobilních zařízeních. Webové stránky představí celou firmu a čím se zabývá, klienti si mohou vaše výrobky či služby hned objednat.

Propagace na internetu

Přibližte se klientům s firemním profilem na Facebooku

Chcete být se svými klienty v kontaktu a vybudovat si s nimi lepší vztah? Využijte možnosti, které vám nabízejí sociální sítě. Co takhle začít třeba s firemním profilem na Facebooku? S jeho pomocí můžete komunikovat přímo se svými klienty nebo představovat svoje produkty a služby prostřednictvím obrázků či videí.

Necháte to na Karlovi?

Funkčnost, vzhled i cena internetové prezentace firmy se budou odvíjet od toho, kdo vám je bude vytvářet. Jistě, můžete si ji vyrobit v rámci firmy – vždyť Karel už jednou internetovou stránku vyrobit zkoušel. A s tou šablonou je to tak jednoduché!:) I s firemním facebookovým profilem si bude Karel vědět rady – nedávno si přece založil svoji osobní stránku.

I vy ve firmě možná máte takového všeuměla. Samozřejmě mu propagaci na internetu můžete svěřit, selský rozum však velí řídit se heslem: „Když něco dělám, tak to dělám pořádně.“ Když chcete svojí firmě zajistit propagaci na internetu na úrovni, měli byste alespoň zážit možnost oslovit profesionály.

5 důvodů proč dát v propagaci na internetu přednost odborníkům?

  • Celé řešení bude efektivní a šité na míru potřebám vaší firmy.
  • Mají s výrobou webů i prací s profily na sociálních sítích mnoho zkušeností.
  • Jsou kreativní a mají vždy při ruce spousty nápadů a vylepšení.
  • Problémem se nezabývá pouze jednotlivec, k dispozici jsou zde specialisté grafiku, texty, reklamu,...
  • Ušetří vám čas...

Kde takové specialisty na propagaci na internetu najít? Pokud chcete slyšet dobrou radu, tak tady ji máte – stručně řečeno: Horova 36, Hradec Králové, PANKREA.

Petra
Veronika Zahálková
On-line specialista

20