Responzivní weby za dobrou cenu

4.2.2016

Co je to responzivní web, to už spousta z vás ví. Takové internetové stránky vypadají skvěle jak na velkém monitoru, tak tabletu i chytrém telefonu. Responzivní weby jsou samozřejmostí, téměř i nutností, proto PANKREA připravila velice lákavé ceny, za které si můžete takové moderní stránky pořídit!

Mobilní webové stránky jsou minulostí

Často slýcháváme, že chtějí klienti mobilní webové stránky. Tento druh stránek se ale musí vytvořit jako párový s tzv. desktopovým webem (to jsou klasické stránky, co vidíte na počítači či notebooku).

Jsou tedy vytvořené dvě verze stránek, kdy jsou jedny určené pro velké rozlišení a druhé pro mobilní zařízení. Toto řešení slavilo své úspěchy kolem roku 2010, ale pro uživatele znamenalo pořízené takových stránek vcelku velkou investici, kdy bylo nutné vytvořit dva weby.

responzivní web

Od této varianty se ale ustupuje, jako můžeme vidět i na největším českém vyhledávači Seznam.cz, který v roce 2015 přestoupil z mobilní verze na responzivní webové stránky, které jsou daleko více flexibilnější a pro uživatele příjemnější.

3 důvody, proč mít responzivní web

Máme pro vás připravené tři důvody, téměř i argumenty, které vás přesvědčí, že by i vaše podnikání či společnost měla mít responzivní web.

1. Komfort pro uživatele
V roce 2013 přistupovalo na internet z mobilních zařízení 20 % uživatelů. Stačily pouhé dva roky, aby se tento počet zvýšil na 50 %.

2. Požadavky Google
Google ve světě internetu jednoduše určuje pravidla, proto když zavelí, že spouští algoritmus mobilegeddon, který ve vyhledávání upřednostňuje weby, které se dobře zobrazují na mobilních zařízeních, je jasné, že je responziv správnou volbou.

Otestujte si stránky pro mobilní zařízení přímo u Google!

3. Dobrá cena
Kvalitní a responzivní stránky již nejsou otázkou vysokých investic. PANKREA responzivní weby jednoduše umí, a tak vám může nabídnout i velmi příjemnou cenu. Jednoduché ale originální responzivní stránky na míru vám připravíme již za 15 000 Kč bez DPH, u rozsáhlejší webů odpovídá náročnost řešení i ceně.

Dejte nám vědět, jakou máte představu a PANKREA vám připraví takové stránky, že vám bude konkurence jen tiše závidět!

20