SSL certifikát vystavujeme již pouze na rok

2.11.2020

V dnešní době, kdy se mění absolutně všechno, na co jsme byli dosud zvyklí, změna se nevyhnula ani SSL certifikátům. Všechny internetové prohlížeče se totiž svorně rozhodly, že od 1. 9. 2020 uznávají pouze SSL certifikáty s maximální platností 1 rok

Záležitost se týká pouze certifikátů vystavených od tohoto data, nikoliv dříve vystavených.

Základní SSL certifikát za 800 Kč

I přes nekompromisní cenovou politiku vystavitelů SSL certifikátů jsme se pokusili cenu srazit, a budeme prozatím účtovat 800 Kč za rok za kvalitní certifikát Positive SSL DV.

Co je SSL certifikát Positive SSL DV?

Co je SSL certifikát Positive SSL DV? Tento certifikát patří mezi standardní certifikáty, který dává ochranu 50 000 $ za 800 Kč na rok.

Chcete vědět více o SSL certifikátech?

Více informací ohledně SSL certifikátů najdete v našich předchozích článcích, kde se dozvíte vše podstatné:

Jaké SSL certifikáty nabízíme?

  • Certifikát zdarma bez jakýchkoliv finančních záruk – zde zaplatíte pouze instalaci od programátora, certifikát je zdarma. Nemáte zde však jistotu, kdy certifikační autorita přestane být důvěryhodná. Certifikát není jistěn žádnou finanční hodnotou.
    Cena: 500 Kč bez DPH
  • Standardní certifikát – v ceně je certifikát i práce od programátora. Certifikát poskytuje ochranu dat do hodnoty 50 000 $.
    Cena: 800 Kč bez DPH / 1 rok
  • Další certifikáty - Symantec, GeoTrust, Thawte, RapidSSL, Comodo, Centrum a další. Cena je vyšší než u základního certifikátu, v případě zájmu vám připravíme nabídku.
    Cena: dle typu certifikátu

Objednávkový formulář

20