Vánoční večírek v PANKREAckém duchu

9.1.2017

A je za námi další povedená akce, tentokrát ve vánoční atmosféře! PANKREA uspořádala vánoční večírek a vy se nyní můžete podívat, jak takové setkání PANKREAtivců vypadá. Nahlédněte a zjistěte, jak letošní vánoční večírek probíhal, kdo všechno přišel a co se řešilo. Už je nás celkem pěkná parta, tak to v kanceláři hučelo jak ve včelím úlu! 

Uděláme si docházku

S některými z nás se už možná znáte osobně. Pokud nás ještě neznáte, uděláme si malé představení. Zjistíme tak, kdo se večírku účastnil, kdo odešel předčasně a kdo nedorazil vůbec.

Zleva: Markéta Rudyšová s malým Toníkem (nejmladším účastníkem večírku), Leoš Patka, Tomáš Strejček (partner - firma GRAPA) , Patrik Holešovský (bývalý kolega, který vody marketingu vyměnil za heslo Pomáhat a chránit), Honza Hruška, Veronika Záhálková, Vojta Tuček, Alena Novotná, Petra Soukupová, Štěpán Sedláček, Lukáš Hovorka (partner - firma NOMEZA) a Kamila Císařová

Objektiv fotoaparátu nezaznamenal Jarču Sabóovou, která se s výmluvou na vlakové spojení hromadné fotky neúčastnila a dále také Kačku Demlovou (věrnou Facebookovou fanynku), která tento snímek pořizovala. Černý puntík za neúčast získal Jindra Holý a Eva Jiříková.

PANKREA team

Zjistit více o PANKREA týmu 

Program byl pružný

Z poklidného popovídání u něčeho dobrého se po chvíli rozvinula bohatá diskuze. Po pár hodinách nám již byla kancelář malá a vydali jsme se do vánočně vyzdobeného Hradce. V nočním klubu jsme venkovní zimu zahnali tancem, a když na nás dopadla únava, vydal se každý do svého domova či spacáku.

Co jsme během vánočního večírku zjistili?

  • Že 50 řízků sníme jako nic
  • Že se nás 9 do jednoho taxíku nevejde
  • A že i programátora přemluvíme (poprvé a prý naposled) k návštěvě nočního klubu :-)

Ani na večírku nezapomínáme na firemní styl

Kdo nás již v naší nově opravené kanceláři navštívil, jistě mu neuniklo barevné sladění, kterému vévodí zelená a bílá. Ve stejných barvách se nesla vlastnoručně (ano, opravdu vlastnoručně!) vyrobená vánoční výzdoba a také pohoštění v podobě perníčků, které nesly symbol PANREA hvězdy. Tady se může o našem firemním stylu dozvíte více.

O další PANKREAcké akci vás budeme informovat. Nenechte si to ujít! 

Petra
Petra Soukupová
Obsahový specialista

20