SEO analýza – proč a nač?

5.6.2017

Tvořili web vaší firmy nejlepší IT specialisté i nejkreativnější grafici? Přesto vám připadá, že nemá dost návštěvníků? A co texty? Nepsal je někdo, kdo byl zrovna po ruce? Možná by si vaše stránky zasloužily projít SEO analýzou.

Proč se pustit do SEO analýzy?

O SEO optimalizaci jste se na našich stránkách už mohli dočíst dříve. V marketingových agenturách, jako je i PANKREA, které se zabývají tvorbou webových stránek, je SEO analýza přirozenou součástí jejich výroby.

Pokud máte starší stránky a ani nevíte, jestli SEO analýzu někdy někdo dělal? Pak je načase pustit se do ní.

Potřebu SEO analýzy také vyvolávají pokles příchodu návštěvníků z vyhledávačů nebo „neviditelnost“ webové prezentace v neplaceném vyhledávání.

SEO analýza

Jak SEO analýza pomáhá

Ať se jedná o SEO analýzu na nově vytvářených stránkách nebo na již fungujících, její precizní provedení pomáhá napravit mnohé nedostatky:

  • odstraňuje technické chyby
  • zvyšuje dohledatelnost webu
  • zlepšuje přístupnost webu
  • pomáhá zvyšovat návštěvnost, a tak i zisk nových zákazníků

Co analýza zahrnuje

SEO analýza prozkoumá celý web. Kontroluje stránky až do těch nejmenších detailů – sleduje zobrazování stránek, jejich responzivitu, zaměřuje se na texty z hlediska kvality, duplicity i zařazování klíčových slov. Stránky neuniknou ani srovnání s weby konkurentů.

Poradíme se SEO poradenstvím

Nechcete se sami pouštět do analyzování vlastního webu? V oboru SEO poradenství máme zkušenosti. Neváhejte je využít a ozvěte se nám co nejdříve. Mnoha klientům jsme už pomohli nebýt „neviditelní“, pomůžeme i vám.

Jarča
Jaroslava Sabóová
Analytický specialista

20