„Suma sumárum“ 2015

23.12.2015

Blíží se konec roku, a to je čas, kdy člověk rozjímá nad tím, co se během posledních dvanácti měsíců událo. A nejinak to má i PANKREA. Rok 2015 byl opět kreativní, o čemž jste se mohli přesvědčit nejen na stránkách, ale i na Facebooku, internetu, silnicích, městech, novinách... Zkrátka na každém kroku. Pojďte se s námi ohlédnou a zavzpomínat, co rok 2015 přinesl.

Malé i velké weby

Technologie postupuje mílovými kroky, ale PANKREA s ní hravě drží krok. Mohli jste se o tom přesvědčit nejen v Estofanu, který se neustále rozvíjí, ale také v responzivních webech, které by měly být již standardním vybavením každé větší firmy.

PANKREA umí weby na jedničku, o čemž se v roce 2015 přesvědčilo nemálo klientů. Novými stránkami se může pochlubit například PORCELANOSA, Tulikivi, Ski centrum Říčky, AK HJF, RC život, Žij naboso, Čalounictví Roman Ehl a další. Neusínáme ale na vavřínech a pokračujeme v rozjetých projektech, kam patří skupina firem TTV group, Sprinter Studio či Roofix.

suma sumárum

A jak v roce 2015 frčely sociální sítě?

Staráme se o profily sociální sítí mnoha klientů a i v roce 2015 se nám opět ověřilo, že dobře vytvořená komunikace je pro firmu velkým přínosem, a to nejen při obchodu „na živo“, ale i v internetovém a facebookovém světě. Díky našim strategiím jsme rozšířili povědomí o svěřených značkách, přivedli více zákazníků a především také poptávek, které našim klientům zvýšili zisky.

A co dál?

PANKREA připravila hromadu grafik, které jste mohli vidět v podobě log, vizitek, billboardů, potisků aut a autobusů, vánočních PF, firemních katalogů či letáků. Také jsme podpořili mnoho stránek pomocí PPC a rozšířili mezi zákaníky zajímavé informace pomocí newsletteru.

PANKREA tým

Stejně tak, jako je tomu všude, o někoho se PANKREA tým rozšířil, o někoho naopak zúžil. Nicméně vytváření dobrých vztahů, na kterých si zakládáme, zůstalo neohrožené, a proto vám můžeme nabídnut znalosti a zkušenosti několika specialistů, kteří s námi spolupracují externě. V létě se tým ještě utužil, a to když jsem vyrazili na cyklo teambuilding.

Pár slov závěrem

Rok 2015 je za námi. Stalo se sice pár nepříjemných kotrmelců, ale bez nich by to nešlo. Díky nim jsme se zase posunuli o kousek dál, proto se v roce 2016 můžete těšit na spoustu parádních novinek! O všem vás budeme včas informovat, a tak nezapomeňte sledovat PANKREA Facebook!

Jarča
Jaroslava Sabóová
Analytický specialista

20