UX designer webových stránek

29.11.2017

Web, který sám přitahuje nové návštěvníky, kteří si ho přímo zamilují? Ne, to není fikce, a s žádostí o jeho vytvoření nemusíte chodit ani k čaroději:) Stačí si najít toho správného UX designera, dát mu své zadání a on už si poradí...

Kdo je UX designer?

Dá se říct, že UX designerem je každý dobrý webový designer. UX designer buduje weby pro svoje klienty tak, aby byly uživatelsky přívětivé. Co to znamená, se blíže dočtete UX - chtějte uživatelsky přívětivý web. UX designer poznává potřeby zákazníků a zkoumá jejich chování na webu.

Takové internetové stránky, vytvořené na základě a se znalostí požadavků uživatelů jsou pro své návštěvníky „přátelštější“. Při jejich pročítání není nutné dlouho přemýšlet, kde se požadovaná informace schovává, ovládání je intuitivní, i jejich texty bývají přizpůsobeny svým čtenářům.

UX designer

O co se UX designer postará?

Webový UX designer vám jednoduše navrhne a vytvoří internetovou prezentaci, která bude:

  • nápomocná uživatelům webu,
  • prosazovat cíle vaší firmy,
  • podporovat dobré jméno značky,
  • zajišťovat propagaci produktů.

Tvorba uživatelsky přívětivého webu v Hradci Králové

Hledáte někoho, kdo vám vytvoří webové stránky na obyčejné šabloně? Chcete komplikované stránky, ve kterých se budete sami stěží orientovat? Nevadí vám, když vaši zákazníci na webu nenajdou, co hledali? Pak dále nečtěte, protože společnost PANKREA pro vás určitě není ta pravá...

Jestli ale toužíte po vytvoření internetových stránek na míru, které budou přesně odpovídat vašim představám, lákat vaše klienty a zároveň dodržovat zásady a postupy v oblasti SEO, copywritingu atd., a tak zvyšovat konverzní poměr, pak jsme tu právě pro vás.

I my ve společnosti PANKREA totiž jsme UX designery a s tvorbou kvalitních, kreativních a funkčních internetových prezentací máme bohaté zkušenosti.

Podívejte se na weby našich klientů...

Máte zájem o tvorbu webu na míru vašim potřebám? Jste z Hradce Králové? Máte štěstí! Ale ani když jste odjinud, nepropadejte panice... Podívejte se, jak nás nejsnáze kontaktujete a domluvte si s námi schůzku, kde společně všechno probereme.

Tomáš
Tomáš Strejček
Grafik, designér

20