Webová grafika, která zaujme

7.9.2016

První dojem. Ať už se jedná o nový dům, nového partnera či novou práci, vizuální stránka je vždy to hlavní, podle čeho se rozhodujeme, zda nás ten člověk nebo věc zajímá dále. A stejně tak je to i s internetovými stránkami, na kterých webová grafika hraje jednu ze zásadních rolí.

Grafika, která zaujme a vzbudí důvěru

Vždyť první, co zákazník vidí, když rozklikne internetové stránky, je právě jejich grafický design. A právě na něm z velké části záleží, jestli ho stránky zaujmou a dá se do čtení, nebo radši prchne někam jinam. Proto je důležité, aby byla webová grafika poutavá už na první pohled. Moderní a pěkné webové stránky působí důvěryhodně. S atraktivitou jde samozřejmě ruku v ruce také přehlednost a logičnost.

webová grafika

Grafika na webu přitáhne zákazníka

Ideálním řešením je proto funkčnost designu. Je potřeba volit takovou grafiku na web, která zákazníka přitáhne, ale nesmí zastínit obsah stránek. Důležitá je také použitelnost pro běžného uživatele – zjednodušená navigace, minimální počet kliknutí a přátelské uživatelské prostředí. Zákazník takové stránky ovládá intuitivně a neobtěžují ho rušivé elementy. Je spokojený a rád se vrátí. 

Webová grafika musí sednout

A právě proto je zde PANKREA, která se postará o to, aby vaše internetové stránky nikdo jen tak neopustil a rád se na ně vracel. Držíme se nových trendů, děláme grafiku líbivou ale zároveň i funkční. Víme, že každý má jiné požadavky, a proto děláme vše proto, aby webová grafika sedla na míru našim klientům.

V době chytrých telefonů a tabletů je potřeba webovou grafiku přizpůsobit také jim. Ani to pro nás není žádný problém. Vytvoření responzivního webu je pro nás hračka.

Máte starý web a grafika se vám nelíbí? Zkuste redesign!

Pokud už nějaký web máte, ale nejste s ním spokojeni, vůbec nevadí. Rádi ho přepracujeme - pustíme se do redesignu webu a webovou grafiku připravíme na přání klienta. Pozadu nezůstane ani programátorská stránka webu a nápaditý obsah.

Zaujala vás PANKREA? Nejste sami. A proto se můžete podívat na reference našich spokojených klientů.

Tomáš
Tomáš Strejček
Grafik, designér

20