Jak probíhá zakázka a co klienta čeká

15.7.2015

PANKREA svým klientům nic netají a ráda je nechá nakouknout do své výroby. Možná přemýšlíte nad tím, že byste si nechali vytvořit kreativní stránky nebo už třeba PANKREA klienty jste. Abyste věděli, co vás s námi čeká a nemine, prozradíme vám, co vše předchází zrodu nových webových stránek na míru!

Cesta od podpisu objednávky ke grafice

Níže naleznete nejčastější postup průběhu zakázky. PANKREA však přistupuje ke každému projektu individuálně, proto vaše cesta k novým stránkám může být odlišná. Záleží na vašich požadavcích a představách. Tým PANKREA vám navrhne doporučení a je jen na vás, jak se rozhodnete.

První seznámení ...

Vstupní analýza - při ní se detailně seznamujeme s oborem, ve kterém náš klient podniká. Zjišťujeme hodnoty firmy, její zaměření, ptáme na zkušenosti, reference i zákazníky. Nasajeme vaše know-how a následně s ním pracujeme při tvorbě person, firemní identity i obsahu. Dále sbíráme podklady pro analýzu klíčových frází a pro témata do obsahového kalendáře.

jak probíhá zakázka

Analýza klíčových frází - účelem analýzy je najít správná klíčová slova, na která má web „vyjíždět“ ve vyhledávačích Google a Seznam na předních pozicích. Cílem tedy je, najít slova, která jsou opravdu hledaná a následně vytvořit nástroje, které pomohou dostat se na tyto konkurenční výrazy kupředu. PANKREA umí slova nejen najít, ale především správně použít, čímž zajistí dobrou dohledatelnost stránek.

Drátěný model - je zjednodušeně řečeno “omalovánka pro grafika”, zároveň se v něm určuje, kde na budoucím webu bude například menu a další funkční prvky. Podrobnější článek o drátěném modelu najdete zde.

... a jde se na grafiku!

Když je drátěný model hotový a klientem odsouhlasený, nastupuje grafik, který zpracuje až tři grafické návrhy stránek. Když se grafika klientovi líbí, následuje řez grafického návrhu a jeho napojení na náš publikační systém Estofan.

V tuto chvíli je připravená testovací stránka, která na první pohled vypadá jako hotový web, kde se piluje obsah. K testovací stránce má samozřejmě klient přístup a může sledovat, jak jeho stránky rostou.

Obsah stránek - do této chvíle vše letělo jak másle, ale teď se neobejdeme bez vaší spolupráce. Na základě připravené analýzy klíčových frází navrhneme pro jednotlivé podstrany vhodná klíčová slova a připravíme texty, které spolu s fotografiemi (od vás či z fotobanky) vložíme do testovací stránky. Po domluvě budeme od vás nejprve potřebovat podklady pro obsah (texty a fotografie), následně si hotové texty kontrolujete, zda jsou v pořádku a správně prezentují vaši společnost.

Při výrobě stránek se zaměřujeme na SEO i na to, aby stránky padly do oka nejen robotům, ale především i zákazníkům.

A je tu finále!

Jakmile je obsah odsouhlasen, vyberou se vhodné domény a stránky se spouští!

A jaká je časová náročnost výroby webových stránek?
Časová náročnost je hodně individuální. Z velké části záleží na spolupráci klienta, kdy jde jak o průběžné ladění výroby, tak o podklady i rozsah stránek. Průměrně tvoříme weby do jednoho měsíce od odepsání objednávky.

Tím ale naše spolupráce nekončí!

PANKREA buduje se svými klienty dlouhodobé vztahy, kdy nejen že vytvoří originální stránky, ale také zajistí dlouhodobou podporu pomocí navazujících prací, které mají velký vliv na budování značky a další dohledatelnost stránek. Mezi nejoblíbenější formu patří například správa sociálních sítí či psaní blogů.

Naším posláním je se o klienta pečlivě starat a jeho spokojenost je naší prioritou.

Chcete novou webovou prezentaci? Nebo vás zaujala některá z našich služeb? Neváhejte nás kontaktovat, náš PANKREA tým je tu pro vás.

leoš
Leoš Patka    
PAN KREAtivec    

20